Nieuws Limburg Voka maakt weg vrij voor Limburgs MBA-programma

Voka maakt weg vrij voor Limburgs MBA-programma

Voka maakt weg vrij voor Limburgs MBA-programma

In samenwerking met twee top business-scholen, Solvay Brussels School of Economics and Management en TiasNimbas Business School, heeft Voka-Kamer van Koophandel Limburg ‘MBA Highlights’ ontwikkeld. Dit is een opleidingspakket voor topmanagers en ondernemers, dat bestaat uit 5 tweedaagse modules, en handelt over managementthema’s zoals strategie, marketing, finance, management accounting, HRM, business planning en leidinggeven. De cursus, die de eerste keer start in februari 2012, wil op hoog niveau passende managementinzichten bereikbaar maken voor Limburgse groeibedrijven.

Voorzitter Paul Kumpen is bijzonder opgetogen over dit unieke partnerschap: “Ondernemers en topmanagers nemen dagelijks beslissingen over opleidingen voor de medewerkers, maar hebben meestal zelf weinig oog voor de eigen ontwikkeling. Het is nochtans belangrijk dat ook zij die de algemene leiding over een bedrijf of business unit hebben, zich af en toe herbronnen. Wij vonden het een uitdaging om eens iets totaal nieuws aan te bieden. We zijn bewust gaan zoeken naar partners buiten de provincie, die topkwaliteit kunnen garanderen. De samenwerking met Solvay en TiasNimbas laat ons toe zowel academisch, als op vlak van praktijk, uit een nieuw vat met het puurste water te tappen.”

“Een normale MBA is zeer tijdsintensief, en bovendien moeten Limburgers zich altijd ver verplaatsen,” zegt Kumpen nog. “Met de MBA Highlights wordt dit dubbele nadeel weggewerkt: het beste van een MBA, aangeboden in Limburg.”

Voor meer info en inschrijvingen: klik hier.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.