Nieuws Limburg Vol orderboek doet Jacky naar volk snakken

Vol orderboek doet Jacky naar volk snakken

Vol orderboek doet Jacky naar volk snakken

Het gaat Jacky Dreesen en zijn bedrijf EPA voor de wind. Met enkele spraakmakende orders hebben zijn jongens de handen meer dan vol. Zodanig zelfs dat er druk wordt gezocht naar vers bloed: “Elektrotechniekers, ingenieurs, projectleiders en zelfs administratieve krachten zijn meer dan welkom”, aldus Jacky Dreesen.

Bijna 5 jaar heeft EPA gewerkt aan de totale renovatie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. “We stonden in voor de installatie van een nieuwe hoogspanningscabine en alle elektrische technieken: toegangscontrole, camerabewaking, verlichting, spanningsverdeling, branddetectie, digitaal netwerk, enzovoort. Vooral de secure uitlichting van de kunstwerken was van groot belang”, vertelt de gedelegeerd bestuurder.

Daarmee houdt de dagelijkse stroom van werfvoertuigen tussen Oudsbergen en Antwerpen niet op. “Amper 500 meter verder beginnen we met de totaalrenovatie van het Antwerpse gerechtshof”, aldus nog Dreesen. “Dit omvat eveneens de plaatsing van een hoogspanningscabine en alle elektrotechnieken. Een zeer omvangrijke klus, die we deze keer op amper 1,5 jaar dienen te klaren. Maar dat gaat.”

Daarnaast staan er nog een aantal andere mooie orders op de planning. “Dat hebben we te danken aan onze stevige organisatie, ervaring en het familiale karakter van ons bedrijf”, weet Jacky. “Dat werpt zowel nationaal als internationaal zijn vruchten af.” Een gevolg van het succes is dat de zoektocht naar extra collega’s is ingezet. “We zijn nu met 30, maar er mogen nog een aantal elektrotechniekers, ingenieurs, projectleiders en administratieve krachten bijkomen. Zij zijn welkom om onze groei-ambities te helpen verwezenlijken”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.