Nieuws Limburg Volgende generatie bij Jansen investeert in machinepark

Volgende generatie bij Jansen investeert in machinepark

Volgende generatie bij Jansen investeert in machinepark

Het is weer druk in Hoeselt. Ondernemer Dirk Jansen spaart kosten noch moeite om de familiale drukkerij te doen groeien. Zopas werd nog een nieuwe machine Pro 9200 aangekocht, naar verluidt nog maar de tweede in Limburg.

Drukkerij Jansen is al tientallen jaren een gevestigde waarde in Limburg. Het bedrijf heeft naast de specialisatie in offset-drukwerk, een stevige poot in de digitale print uitgebouwd. Na de overdracht van vader Jos Jansen naar zoon Dirk in 2018, zijn de investeringen in het machinepark blijven doorgaan.

Enkele weken geleden werd bij Trius in Genk een nieuwe Ricoh Pro 9200 aangekocht (goed voor 60 miljoen prints in een snelheid van 135 pagina’s per minuut). “Het is al de zesde opeenvolgende machine die Jansen bij ons bestelt”, zegt Bart Van De Sompel van Trius. “Het bedrijf is een mooi voorbeeld van permanente investeringen in innovatieve technologie. Gezien de groei van de onderneming, zijn dat inspanningen die lonen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bilzen, Hamont-Achel
Bilzen

Palmaers palmt Noord-Limburg in

De gekende groep voor werkmaterialen Palmaers heeft een participatie van 50% genomen in doe-het-zelfzaak Kluspunt in Hamont-Achel. Er werd meteen… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.