Nieuws Limburg Volledige inboedel van JLG onder de hamer

Volledige inboedel van JLG onder de hamer

Volledige inboedel van JLG onder de hamer

Nog tot 5 april kunt u een bod doen op de inboedel van het bedrijf JLG in Maasmechelen. Na de aankondiging van sluiting, nu een jaar geleden, was er tot voor kort nog een beperkte activiteit overgebleven bij de producent en verdeler van hoogtewerkers en mobiele platformen. Maar nu alle 270 werknemers op straat staan, kan worden gestart met het leegmaken van de fabrieksgebouwen.

In totaal worden er 182 kavels aan de hoogste bieder toegewezen. Las- en snijmachines, rollend materieel, stellingen, kranen,… alles kan via veilinghuis Troostwijk online worden aangekocht. Daarbij ook producten die niet direct met de core business te maken hebben, zoals poetsgerief, een ijsblokjesmachine of zelfs een mezzanine van 60 meter met 8 kantoorunits (startbod van 3.500 euro).

Er zijn overigens op dezelfde veilingsite nog heel wat andere industriƫle bedrijven die door stopzetting uitverkoop houden van machines, materialen, voorraad en kantoorinventaris, zoals Ducatt (Lommel), Befima (Genk) en Hydrolift (Bree).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.