Nieuws Limburg Voor Euro Shoe mag het snel winter worden

Voor Euro Shoe mag het snel winter worden

Voor Euro Shoe mag het snel winter worden

Bart Rayen, CFO van Euro Shoe Group in Beringen, heeft woord gehouden. De aangekondigde remonte van de schoenenhandelaar is werkelijkheid geworden, waarbij de omzet met bijna 8 procent steeg tot 260 miljoen euro en de winst 17 keer hoger afsloot op 5,1 miljoen euro. Meteen het op één na beste resultaat sinds 2003. De herstructurering, waarbij zo’n 240 winkels werden verkocht (van onder meer Primo, Brico en verlieslatende shops van merken als Avance en Shoe Discount) werpt dus duidelijk zijn vruchten af.

“Alles verloopt inderdaad volgens plan,” aldus Bart Rayen. “We voeren de diverse stappen consequent uit, en dat leidt tot mooie resultaten. Ook in 2011 trekken we die lijn door. We verwachten opnieuw een omzetstijging en een winst die in de lijn van 2010 zal uitkomen. Ten minste, als het snel winter wordt, want dat speelt uiteraard een rol in de aankoop van nieuwe schoenen. Op dat vlak zijn de afgelopen maanden ons niet zo gunstig gezind geweest, maar dat hebben we uiteraard niet zelf in de hand…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.