Nieuws Limburg “Voor zomer sluit nog een groot bedrijf”

“Voor zomer sluit nog een groot bedrijf”

“Voor zomer sluit nog een groot bedrijf”

VKW Limburg is formeel: nog voor de zomer zal er nog een groot bedrijf in Limburg de deuren sluiten. Een teken dat de Limburgse economie nu concreet moet beginnen aan een transformatie. Veranderen om te groeien. “Want groei hebben we broodnodig om onze welvaart veilig te stellen. De toekomst van Limburg hangt af van de Limburgse ondernemers en bedrijven. We moeten nu gas geven,” zeggen voorzitter Luc Cardinaels (foto) en gedelegeerd bestuurder Jos Stalmans.

Luc CardinaelsDe Limburgse bedrijven zijn alvast bereid om die handschoen op te nemen. “We moeten niet wachten op kansen, maar zelf kansen scheppen,” aldus Cardinaels. “Ondernemen is sowieso een kwestie van inspelen op verandering en vernieuwing. Er is echter méér nodig om de nodige groei te bewerkstelligen. Dat heeft het SALK-rapport ook al duidelijk gemaakt. VKW Limburg wil daar alle Limburgse bedrijven bij helpen. Niet enkel onze leden.”

(Het hele interview van Dominiek CLAES en Yves LAMBRIX staat vrijdag te lezen in Het Belang van Limburg).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.