Nieuws Limburg “Voordelen voor aanwerving mét terugwerkende kracht”

“Voordelen voor aanwerving mét terugwerkende kracht”

“Voordelen voor aanwerving mét terugwerkende kracht”

Voka Limburg organiseerde zopas een infosessie over de erkenning van Limburg als ontwrichte zone. Meer dan 100 bedrijven tekenden present, waarvan 80 procent wil bijkomend personeel wil aanwerven, op voorwaarde dat de ze steun krijgen binnen de ontwrichte zone. Voka Limburg pleit hierbij voor het inbouwen van terugwerkende kracht.

johann letenJohann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg: “We pleiten nogmaals voor de snelst mogelijke implementatie, een eenvoudige operationele procedure zonder administratieve rompslomp, én retroactiviteit van de maatregel op de ontwrichte zones. Deze wetgeving is echter al twee jaar ‘onderweg’. Heel veel bedrijven konden niet zo lang wachten met investeren en hebben intussen personeel aangeworven. Maar zij vallen dus buiten de prijzen. Wij vinden dat deze mensen niet in de kou moeten blijven staan, en zij dus met retroactieve kracht mee moeten opgenomen worden in de ontwrichte zone.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.