Nieuws Limburg Voormalig notaris en KRC-voorzitter Remi Fagard overleden

Voormalig notaris en KRC-voorzitter Remi Fagard overleden

Voormalig notaris en KRC-voorzitter Remi Fagard overleden

Remi Fagard, ere-notaris uit Genk en voormalig voorzitter van voetbalclub KRC Genk, is op 86-jarige leeftijd overleden. Hij was al een tijdje ziek.

Fagard runde destijds één van de grootste notariskantoren van Limburg. Hij stond bekend als een rustige, joviale en volkse ondernemer die klanten aantrok vanuit alle windstreken. Zijn bekendheid nam nog toe toen hij voorzitter werd van KRC Genk, destijds een club in volle opbouw. Onder impuls van Fagard promoveerde de club van tweede naar eerste klasse en werd in 1998 voor het eerst de Beker van België gewonnen.

Na zijn doortocht in het voetbal, besloot hij in 2003 zijn notariaat over te dragen aan Herbert Houben, die later ook voorzitter van KRC Genk werd.

De club reageert bedroefd: “Remi sukkelde al een tijdje met zijn gezondheid en stierf zondag op 86-jarige leeftijd. We verliezen een clubicoon.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.