Nieuws Limburg Voormalig Sofim verandert in Liantis

Voormalig Sofim verandert in Liantis

Voormalig Sofim verandert in Liantis

Ondernemers die klant zijn bij dienstgroep ADMB, Zenito of Provikmo mogen zich aan briefwisseling met een ander logo verwachten. Na de samensmelting tussen de 3 zal de overkoepelende naam Liantis luiden.

ADMB is het sociaal secretariaat (en andere hr-diensten) dat in Limburg actief werd na de overname van Sofim. Er is een sociaal verzekeringsfonds aan gekoppeld dat Zenito heet. Deze 2 zullen nu fusioneren met de externe preventiedienst Provikmo. De nieuwe entiteit wordt Liantis gedoopt. Op 10 september wordt het verhaal operationeel.

De nieuwe groep zal dan meer dan 1.700 medewerkers tellen, die vanuit 60 vestigingen ruim 191.000 zelfstandige ondernemers en bijna 65.000 werkgevers ondersteunen. “Uniek, want bij geen enkele andere speler kunnen ondernemers en werkgevers voor ál hun persoons- en personeelszaken terecht onder één dak,” stelt Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder van de nieuwe groep (foto). De bestuurders van Liantis zijn Jozef Vandenberghe (voorzitter), geflankeerd door twee vice-voorzitters: ondernemer Herwig Dejonghe en advocaat Piet Vandeputte. Jan Steverlynck zal mee de bakens uitzetten als bestuurs- en directielid van Liantis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.