Uitbating van kasteeldomein en 7 andere faillissementen
De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje: Lees meer
Een aantal van u kennen Rob Biesmans misschien nog als maître van restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden, destijds de Limburgse deelnemers aan ‘Mijn Restaurant’. Daarna bleef hij niet stilzitten en was hij met wisselend succes actief in andere restaurants als Bies en Au nom du père et fils. Nadien startte hij als cateraar met The Foodmonkeys en daar komt nu een permanente cocktailbar bij.
In de Bampslaan opende vorige week Koks & Tales, waar bubbels en een 12-tal cocktails geserveerd worden. Biesmans wil er ook live-optredens en dj-sets laten plaatsvinden. Koks & Tales is een avond- en weekendconcept. Tijdens de andere openingsuren huist in hetzelfde pand de hippe lunchzaak Zelfies.
De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje: Lees meer
Clos St. Denis, het voormalige tweesterrenrestaurant in Kortessem, is verkocht. Na 10 jaar leegstand hebben de Kachet-groep van Nele Gommers… Lees meer
168 in 2019. 120 in 2020. En 79 in 2021. Dat zijn de cijfers van de faillissementen in Limburg voor… Lees meer
Aline en Naatje zijn voor geen kleintje vervaard. In volle coronacrisis hebben moeder en dochter hun babywinkel Sucette geopend in… Lees meer
168 in 2019. 120 in 2020. En 79 in 2021. Dat zijn de cijfers van de faillissementen in Limburg voor… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen