Nieuws Limburg Vormgevers openen vestiging in Hasselt

Vormgevers openen vestiging in Hasselt

Vormgevers openen vestiging in Hasselt

MediaComm, een team van 35 grafische ontwerpers, opent na vestigingen in Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen, nu ook een divisie in Limburg. Maandag is in Hasselt het nieuwe bureau van start gegaan, met de bedoeling om reclame-agentschappen, webfirma’s, grotere bedrijven, uitgeverijen en drukkerijen ondersteuning te bieden bij hun grafische projecten.

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: “Niet alleen kunnen we nu onze klanten in Limburg op een persoonlijke manier benaderen en bedienen, we hebben tevens een extra troef om nieuwe medewerkers vanuit Limburg aan te trekken. Grafisch talent dat in vast dienstverband aan de slag wil, mag zich altijd melden.” Conny Vandervoort (vroeger nog bij Drukkerij De Stijl) wordt de accountmanager voor MediaComm Limburg (foto).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.