Nieuws Limburg Vos Added Logistics en andere Limburgse falingen

Vos Added Logistics en andere Limburgse falingen

Vos Added Logistics en andere Limburgse falingen

Een half jaar geleden wist de bedrijfsleiding bij Vos Added Logistics in Genk nog verheugd te melden dat de voornaamste moeilijkheden voorbij waren (lees artikel) en er terug hoop was om het bloeiende bedrijf van weleer (bv. omzet van 24,4 miljoen in 2004) terug op de rails te krijgen. Maar dat heeft niet mogen baten, want de rechter heeft nu het faillissement over Vos Added Logistics uitgesproken nadat eigenaar Fred Vos zelf de boeken had neergelegd. Momenteel worden de laatste orders afgewerkt onder toezicht van de curator, maar binnen enkele weken gaat het licht uit. Zowat 11 mensen verliezen zo hun baan.

Ander slecht nieuws kwam er voor onder meer Rako Bedding (Wellen), PPS (Hoeselt), Dragan Stevens (Genk), TNB Transport (Maasmechelen), Aksa (Beringen), Belson (Leopoldsburg), The Stone Gure (Hasselt) en voor het nichepubliek: ook het Love Café in Hasselt heeft de boeken en gordijnen dicht gedaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.