Nieuws Limburg Vos en Mesotten poten Alaska neer in Brussel

Vos en Mesotten poten Alaska neer in Brussel

Vos en Mesotten poten Alaska neer in Brussel

De accountancy-groep Alaska (Hasselt) heeft in Brussel een sectorgenoot overgenomen. Deze nieuwe vestiging heeft (onder meer) de bedoeling om bedrijven te ondersteunen die als gevolg van de Brexit hun hoofdzetel in Brussel willen onderbrengen. Ron Vos en Serge Mesotten van Alaska maakten het nieuws bekend tijdens de viering van het 40-jarig bestaan, aangezien het kantoor teruggaat naar 1977, toen Maurice Mesotten van start ging met Bofibel.

Alaska is inmiddels een groep die naast het kantoor in Hasselt, vestigingen heeft in Kortrijk-Ieper, Roeselare en Brugge. Daar komt nu dus Brussel nog bij. “We hebben internationale ervaring die we kunnen aanwenden om te anticiperen op de gevolgen van de Brexit”, aldus vennoot-bestuurder Ron Vos. “Mogelijk zijn er Britse ondernemingen die een hun hoofdzetel naar Brussel willen verhuizen. In dat geval kan Alaska Brussel daar onmiddellijk op inspelen. De internationale ervaring en meertaligheid zijn dan twee onmiskenbare troeven.”

Birthday Boy

Net op dit moment viert Alaska Hasselt zijn 40-jarig bestaan. “Het kantoor werd in 1977 opgericht door mijn vader Maurice Mesotten”, zegt Serge Mesotten, eveneens vennoot-bestuurder. “Onder de naam Bofibel zette hij zijn eerste stappen in Hasselt en omstreken. Het is sinds 2009 dat het kantoor deel uitmaakt van de Alaska Group, maar de basis werd dus 40 jaar geleden al gelegd. Door de evolutie en groei zijn we nu in Hasselt met 3 partners en 12 medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.