Nieuws Limburg Vrouw zwaait scepter aan de Balie

Vrouw zwaait scepter aan de Balie

Vrouw zwaait scepter aan de Balie

Els Koninckx, advocaat in Hasselt, is verkozen tot nieuwe stafhouder van de Limburgse Balie. Vanaf 1 september komt ze aan het hoofd van de groepering die zo’n 1.000 advocaten overkoepelt.

De balies van Hasselt en Tongeren zijn twee jaar geleden samengesmolten tot Balie Limburg. Meester Bernard Mailleux, advocaat in Genk, werd toen verkozen tot eerste stafhouder van de gefusioneerde entiteit. Aan zijn mandaat komt een einde op 31 augustus, wanneer hij wordt opgevolgd door Els Koninckx (Associatie Koninckx & Broekmans). Zij zal de komende twee jaar de Balie aansturen. Als vice-stafhouder is Wim De Gendt (uit Bree) aangeduid.

Daarnaast worden jaarlijks de leden van de Raad van Orde verkozen. Die zal bestaan uit de advocaten Sofie Knuts, Anouk Cleeren, Bernard Mailleux (pro-stafhouder), Leen Wetsels, Dirk Van Coppenolle, Luc Delbrouck, Bert Vandenreyt, Natascha Bielen, Jan Byvoet, Hans Valkenborg, Ruben Corthouts, Lena De Groote, Eric Jageneau, Hans Janssen en Jan Vandersanden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.