Nieuws Limburg Vrouwelijke bankdirecteur aan roer van Echo

Vrouwelijke bankdirecteur aan roer van Echo

Vrouwelijke bankdirecteur aan roer van Echo

De Raad van Bestuur van de Echo Groep kondigt aan dat Christel Gijsbrechts is aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van de Echo Groep. Zij volgt hiermee Bob Cuyvers op, die voorzitter van de raad van bestuur wordt.

Christel Gijsbrechts kan meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld voorleggen en bekleedde diverse managementfuncties in de banksector. Voor ze naar Echo overstapte, was ze actief als CEO van KBC Lease Belgium. Ze zal nu de volledige strategische en operationele sturing van de Echo Groep op zich nemen. Zoals bekend werkt het bedrijf momenteel een herstructureringsplan af nadat het door een aantal tegenslagen en de slechte economische conjunctuur in moeilijkheden was geraakt.

Intussen neemt Bob Cuyvers de rol als voorzitter van de Raad van Bestuur over van zijn vader, Marc Cuyvers, die op zijn beurt aanblijft als gedelegeerd bestuurder van Galm, de overkoepelende vennootschap die de Echo Groep aanstuurt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.