Nieuws Limburg VVS tekent megacontract voor ‘parking Antwerpen’

VVS tekent megacontract voor ‘parking Antwerpen’

VVS tekent megacontract voor ‘parking Antwerpen’

Antwerpen is ’t Stad en de rest is parking… Maar ook in de stad moeten bewoners en bezoekers vlot kunnen parkeren, en daar zijn signalisatieborden voor nodig. De aanbesteding hiervoor, goed voor een niet onaardig bedrag van 3,8 miljoen euro, werd zopas toegewezen aan VVS uit Hasselt, het bedrijf van Lieven ’s Heeren.

Het gaat om een raamovereenkomst waarin -u leest het goed- 4.500 borden moeten geleverd worden. Het zijn hypermoderne, digitale borden die aangeven waar en wanneer er een tijdelijk parkeerverbod geldt. Het gaat om het eerste netwerk van deze signalisatie ter wereld.

De nieuwe borden vervangen het klassieke systeem dat wordt gebruikt als er bij werken of verhuizingen ergens niet mag geparkeerd worden. De onduidelijkheid en het gebrek aan controle en overzicht zorgt met de oude krijtborden voor veel frustraties.

Met de toepassing van VVS (Verjans Veiligheid & Signalisatie), het bedrijf van ondernemer Lieven ’s Heeren, komt daar nu een einde aan. De datums en uren kunnen op de borden vanop afstand aangepast worden. Ze beschikken over een gps-tracker, zodat ze niet kunnen verplaatst worden en hebben een anti-diefstalalarm.

VVS heeft de borden zelf ontwikkeld, in samenwerking met Rombit, dat instond voor de digitale module.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.