Nieuws Limburg W-Groep investeert in 4 nieuwe horecazaken

W-Groep investeert in 4 nieuwe horecazaken

W-Groep investeert in 4 nieuwe horecazaken

De Hasseltse horecabedrijven van de W-Groep, zoals De Geletterde Mens, Cuisine d’Office, Bistro 58 of café Van Gogh, krijgen er maar liefst 4 nieuwe broertjes en zusjes bij. Zo werd in Kermt zopas de feestzaal ’t Kiezelhuys geopend, misschien nog door een aantal beter gekend als de voormalige Salons Van Dijck. Het was niemand minder dan sterrenchef Roger Souvereyns, die in de jaren ’60 het hotel annex frituur kocht om het uit te bouwen tot een tweesterrenzaak.

kiezelhuysDe locatie heeft nu een grondige renovatie ondergaan tot een stijlvolle en hedendaagse feestzaal. ’t Kiezelhuys is inmiddels al operationeel, hoewel de officiële opening pas volgt op 21 augustus.

Nog 3 nieuwe projecten die de W-Groep in de steigers heeft staan, zijn Tapashuys (Kolonel Dusartplein, open vanaf juli), Pazza & Co (afhaalzaak voor pizza en pasta die in het najaar opent) en Traiteur 58, een traiteurszaak die aansluit bij de Bistro 58 aan de Groene Boulevard. Door deze plannen en de expansie binnen de al bestaande zaken, mikt de W-Groep op 30 tot 40 bijkomende jobs het komende jaar. Vandaag werken er al zo’n 160 mensen voor de bedrijvengroep.

De W-Groep is een intiatief van Willy en Roger Weyns
, bijgestaan door 
Alexander Vanderspikken, Kelly Vandevenne en David Abeck
. Voor de interieurbouw en de ICT-afdeling binnen de groep, zijn Sandro Capasso, Piet Meuwis
 en 
Jo Corthals verantwoordelijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.