Nieuws Limburg Wafeltjes van Nasmer vinden nieuwe thuis bij KinderRijck

Wafeltjes van Nasmer vinden nieuwe thuis bij KinderRijck

Wafeltjes van Nasmer vinden nieuwe thuis bij KinderRijck

Als één van de grotere binnenspeeltuinen in Limburg is KinderRijck uitgegroeid tot een begrip. En nu neemt de onderneming ook een ander Limburgs begrip over: wafelbakkerij Nasmer. Daarmee krijgen de ambachtelijke wafeltjes uit Hoeselt toch een nieuwe toekomst, nadat de productie sinds december ophield. KinderRijck toont zo nog maar eens aan dat de locatie voor ieder wat wils heeft: van spelende kinderen tot bedrijven en wafelliefhebbers.

5 maanden bleven de deuren van KinderRijck gesloten omwille van corona. Maar sinds 1 augustus vinden mensen weer vlot hun weg naar de binnenspeeltuin, de bijhorende brasserie Biesegek, en Lasershoot en Escape Room Bilzen. Dat gebeurt met de nodige aandacht voor de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen.

“We zijn zeer blij dat niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten stonden te popelen om weer naar KinderRijck te komen”, vertelt Sandra Soutaer, manager van KinderRijck. “De voorbije maanden hebben we echter niet stil gezeten. We gingen op zoek naar nieuwigheden en al snel kwam Nasmer op onze weg.”

Ambachtelijke wafeltjes

De bezielers van familiebakkerij Nasmer kwamen op een pensioengerechtigde leeftijd en besloten op te houden met hun intussen beroemde zaak. Iets wat Ivo Palmaers, eigenaar van KinderRijck, niet zomaar wilde laten gebeuren. Hij kocht Nasmer over en brengt de productie van de ambachtelijke wafeltjes nu onder bij KinderRijck. “We hebben hier een volledige productie-unit opgesteld, waar we de wafeltjes op dezelfde ambachtelijke manier gaan bereiden”, aldus Ivo Palmaers.

Vanille- en suikerwafels met of zonder chocolade, spelt- en volkorenwafels. De klanten van de binnenspeeltuin zullen hier van kunnen smullen, maar ook particulieren zullen er steeds op bestelling hun zoetigheden kunnen ophalen. Voor horeca en bedrijven worden pakketten uitgewerkt. De wafelbakkerij wordt in oktober opnieuw opgestart en stelt 4 nieuwe mensen aan het werk.

Wie niet kan wachten, kan alvast voor meer informatie terecht bij sandra@kinderrijck.be.

Groeiende locatie voor (bedrijfs)feesten

Ook voor bedrijven is KinderRijck de place to be, die vaak wordt gebruikt voor personeelsfeesten,of recepties. “Door de combinatie van de brasserie op de tweede verdieping en de teambuildingconcepten zoals lasershooting en escape rooms hebben ook zij het hier erg naar hun zin, al dan niet samen met hun familie en kinderen die plezier maken in de binnenspeeltuin.”

KinderRijck heeft nog meer in petto en denkt eraan om ook de buitenomgeving, waar nu zomerbar Bar Biesegek op volle toeren draait, nog verder te benutten zodat bedrijven of particulieren hun event ook in de buitenlucht kunnen laten doorgaan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer