Nieuws Limburg Wara Genk bouwt 5000 m² extra winkelruimte

Wara Genk bouwt 5000 m² extra winkelruimte

Wara Genk bouwt 5000 m² extra winkelruimte

Het winkelcentrum Wara in de Stalenstraat in Genk verdubbelt de winkeloppervlakte tot 10.000 m². Daarvoor wordt zo’n 3 miljoen euro vrijgemaakt. De extra ruimte is onder meer bestemd om workshops en productdemonstraties te geven. Er komen ook 10 bijkomende jobs.

“In 2009 lieten we al een nieuw magazijn van zo’n 3.000 m² optrekken,” zegt zaakvoerder Olivier Strauven (links op de foto). “In dat jaar hebben we ook de toonzaal voor keukens en sanitair vernieuwd en een outlet geopend. Om de bedrijfsstructuur te verstevigen hebben we ook onze aankoop- en marketingdivisie versterkt. Je kan natuurlijk altijd wel vertrouwen op je buikgevoel, maar zonder goede structuur is een gezonde groei bijna niet mogelijk.”

De nieuwbouw komt op de plaats waar de oude magazijnen stonden. Verwacht wordt dat de uitbreiding tegen het einde van het jaar klaar is.

Het bedrijf draaide vorig jaar een omzet van 13,5 miljoen euro en stelt weldra zo’n 50 mensen tewerk.

(Foto: Chris NELIS)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.