Nieuws Limburg Wara is nu ook een fietsenwinkel

Wara is nu ook een fietsenwinkel

Wara is nu ook een fietsenwinkel

Olivier Strauven breidt het aanbod van Wara steeds verder uit. Naast de hoofdactiviteit in elektro, keukenmateriaal en interieurbenodigdheden, is er zopas een grote fietsenwinkel geopend. De Wara BikeShop in Genk heeft ook een eigen werkplaats voor onderhoud.

Wara heeft doorheen de jaren een forse evolutie doorgemaakt. Begonnen met huishoudelektro werd het aanbod stelselmatig uitgebreid met andere afdelingen, zoals keuken- en interieurspullen, maar ook materialen en benodigdheden voor de inrichting van bouw- en renovatieprojecten. Olivier Strauven opende zelfs een eigen bandencentrale. Wara is naast de hoofdvestiging in Genk, intussen ook actief in Pelt.

De nieuwste telg van de familie is de Wara BikeShop, een fietsenwinkel die ‘het hoekje om’ van de andere Wara-winkels ligt. “We werken met topmerken zoals Cannondale, Merida, Ridley, Dutch ID en Brennabor”, zegt Olivier Strauven. “We houden bewust het aanbod heel breed, met zowel kinderfietsen, mountainbikes, stadsfietsen als e-bikes. Daarnaast hebben we plaats gemaakt voor allerlei accessoires zoals helmen, tassen en poetsproducten, maar ook fietskledij in alle soorten en maten.”

Strauven wil ook bij deze investering de Wara-signatuur doortrekken. “We hebben altijd ingezet op service en dienst-na-verkoop. Daarom is onze fietsenwinkel ook uitgerust met een werkplaats, waar herstellingen en onderhoud zullen gebeuren. We geven ook graag advies over financiering, verzekeringen, leasing, enzovoort.” En zo breidt het Wara-imperium steeds verder uit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.