Nieuws Limburg Warsco Units houdt vanop afstand de sfeer erin

Warsco Units houdt vanop afstand de sfeer erin

Warsco Units houdt vanop afstand de sfeer erin

Van nooit naar wekenlang thuiswerk. De omschakeling voor Warsco Units is tijdens de coronacrisis groot. Alles werd in het mogelijke gesteld om vanuit ieders kot zoveel mogelijk activiteiten verder te zetten en daarbij werd ook aan de teamsfeer gedacht. Om de betrokkenheid tot de firma zo hoog mogelijk te houden, krijgen de medewerkers ieder weekend een uitdaging voorgeschoteld. En dat oogst heel wat plezier en appreciatie.

Tijdens het paasweekend kreeg iedereen een paascadeau thuis geleverd met tekenplaten voor de kinderen. Wie die terugbezorgde of doormailde, kreeg een zakje snoep in de plaats. Er werd ook een Grote Warsco-zoektocht uitgedokterd. Wie kwam de origineelste brievenbus of de mooiste beer achter een raam tegen? Wie liet een mooie boodschap met krijt op straat achter? Iedereen kon foto’s van zijn wandeling of fietstocht bezorgen en de beste inzendingen wonnen een prijs.

“Alle wedstrijden zijn vrijblijvend, maar het aantal deelnemers is bijzonder groot. Onze medewerkers hebben de zoektocht bijvoorbeeld massaal met familie en vrienden gedeeld. We hebben ook een WhatsApp-groep waar iedereen zijn avonturen met de rest deelt. Dat is bijzonder fijn”, vertelt Anneleen Van Bosch, ceo van Warsco Units. “Voor de zoektocht gingen we initieel de drie beste inzendingen belonen, maar door het grote enthousiasme heeft iedereen een apéro-pakket mogen ontvangen.”

Lokale economie steunen

Afgelopen weekend werd een puzzel van 250 stukken opgestuurd: een fotocollage van diverse realisaties en teams. Wie de puzzel tegen zondagavond kon voltooien, kreeg wederom een mooie beloning.

“Door al dat puzzelen, had men waarschijnlijk geen tijd om te koken. Daarom kregen de puzzelaars 10 euro cadeau om hun favoriete afhaalmaaltijd te bestellen. Zo steunen we meteen ook de lokale economie”, aldus Marc Warson, gedelegeerd bestuurder van Warsco Units.

Anderen inspireren

Voor Warsco Units is het belangrijk dat ook in deze periode verbondenheid centraal staat. Zolang de maatregelen het niet toelaten om de gebruikelijke werking opnieuw aan te vatten, blijft Warsco Units dan ook volhouden met dit initiatief.

“We moeten handig omspringen met deze situatie en ik geloof dat in tijden van corona heel veel kan. Hopelijk werken onze weekenduitdagingen inspirerend en zetten ook andere bedrijven nu volop in op het creëren van een optimale werksfeer”, besluit Anneleen Van Bosch.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.