Nieuws Limburg Warsco Units staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Warsco Units staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Warsco 08/2019 Gibo Heide Brasschaat

Warsco Units staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Reeds jarenlang is Warsco Units een vaste partner van scholen over heel België. En ook dit jaar worden volop extra klassen en sanitaire blokken geplaatst zodat kinderen veilig en met het nodige comfort het schooljaar kunnen aanvangen.

Van een sanitaire unit of een klein klasje tot hele gebouwen waar tot 1.500 leerlingen les hebben gevolgd. Warsco Units heeft de voorbije jaren verschillende opdrachten voor scholen tot een goed einde gebracht. Ook nu is het team volop in de weer met het plaatsen van units.

“Nu met corona zijn er bijvoorbeeld enkele scholen die een te klein sanitair hebben. Via onze units kunnen we snel bijkomende sanitaire ruimte voorzien om zo meer spreiding te bieden”, zegt Anneleen Van Bosch, ceo van Warsco Units. “Of het gaat om een klein dorpsschooltje waar steeds meer kinderen school lopen, maar waar er niet meteen budget voorhanden is of er geen uitbreidingsmogelijkheden zijn. Ook daar creëren we extra plek via onze units.”

Snel en flexibel

Het nieuwe schooljaar is al gestart en Warsco Units weet zeer snel te schakelen. “Dankzij een eigen transportfirma en een heleboel materiaal in eigen huis, kunnen we kort op de bal spelen. Bovendien zijn we flexibel. We kunnen buiten de schooluren aan de slag, zodat we de werking van de scholen zelf niet hinderen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer