Nieuws Limburg Warsco Units voert inspanningen marketing op

Warsco Units voert inspanningen marketing op

Warsco Units voert inspanningen marketing op

Made in Limburg is fier een nieuwe structurele partner te mogen aankondigen. Niemand minder dan Warsco Units (Genk en Zutendaal) heeft toegezegd om zich te profileren via dit platform.

Warsco Units is een echt familiebedrijf dat al jaren tot de kroonjuwelen van de Limburgse maakindustrie behoort. De firma bouwt en plaatst tijdelijke en semi-permanente accommodatie, zoals kantoren en schoolgebouwen. Het is intussen de grootste ondernemening in ons land die in eigen ateliers de units produceert en onderhoudt. De producten die Warsco aflevert, zijn helemaal niet te vergelijken met de ‘hob-units’ of ‘containerklassen’ die 20 jaar geleden elders als basisvoorziening dienst deden. Containers zijn voor afval, zegt men wel eens lachend bij Warsco. Wat zij aanbieden zijn daarentegen knap afgewerkte lokalen, waarin alle moderne voorzieningen voor een optimaal comfort zijn verwerkt.

Warsco Units 2In 2013 mocht Warsco Units nog de prestigieuze Ambiorixprijs in ontvangst nemen. Marc Warson en zijn team wisten toen in volle crisisperiode op 5 jaar tijd de omzet met 80 procent te laten groeien. En op dat elan gaat het bedrijf verder. Zo kondigde Warsco Units begin dit jaar nog de overname aan van een belangrijke sectorgenoot in Luik.

“We kiezen voor een partnership met Made in Limburg omdat het een heel interessante doelgroep is voor ons,” zegt gelegeerd bestuurder Marc Warson. “We willen onze naambekendheid verhogen, en dan zitten we perfect bij Made in Limburg. Bovendien zijn er heel wat gelijkenissen. We proberen beiden een positieve bijdrage te leveren aan de Limburgse economie, we zijn beiden bezig met moderne, voortuitstrevende producten en diensten en we zitten ook allebei in een sterk groeitraject. Vandaar dat we met veel enthousiasme dit partnership opnemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.