Nieuws Limburg Was je erbij? #MILLIVE werd voorzien van perfecte WiFi door The Safe Group

Was je erbij? #MILLIVE werd voorzien van perfecte WiFi door The Safe Group

Was je erbij? #MILLIVE werd voorzien van perfecte WiFi door The Safe Group

Was je afgelopen donderdag aanwezig op Made In Limburg Live? Dan werd je ongetwijfeld aangemoedigd om #MILLIVE te delen. Dat delen werd mede mogelijk gemaakt door The Safe Group. Dit team van specialisten uit Hasselt zorgt ervoor dat overal ten lande de bezoekers van Made In Live vlotjes online kunnen surfen via WiFi.

Van de IT’ers van Rock Werchter en Pukkelpop
De organisatoren van Made In Limburg hebben zich laten inspireren door de grote festivals. Tijdens deze events willen (tien)duizenden bezoekers tegelijk hun ervaringen delen op Facebook, Twitter, Instagram enzovoort. En dat inspireren mag je vrij letterlijk nemen, want Made In Limburg klopte rechtstreeks aan bij de IT’ers van die festivals, namelijk The Safe Group.

Het geheim van goede WiFi
De mensen van The Safe Group delen graag het geheim van goed werkende WiFi. Zaakvoerder Ilja Theuwissen legt uit: “WiFi is een fantastische technologie. Het maakt draadloze communicatie mogelijk voor iedereen op een goedkope manier. Maar die enorme toegankelijkheid is tegelijkertijd de vloek van de technologie: elke aanbieder of fabrikant kan zomaar zijn ding doen. Te veel IT firma’s denken dat ze WiFi specialisten zijn bijvoorbeeld, maar hebben geen kaas gegeten van radiosignalen of andere draadloze stoorzenders.”

Vennoot Pieter Jouck vult aan: “The Safe Group trekt de filosofie die ze al jaren voor security camera’s hanteert door naar WiFi. De one-size-fits-all mirakeloplossing bestaat niet. Voor een goed en stabiel netwerk is maatwerk nu eenmaal een must. Onze ervaring met het opzetten van WiFi-netwerken op maat, tegen de zeer strakke deadlines van festivals en events zorgt ervoor dat we ook voor vaste installaties heel efficiënt tot snelle en betrouwbare WiFi komen.”

Slechte WiFi beu? Betrouwbare en veilige WiFi nodig?
Wil je ook zoals Made in Limburg zeker zijn dat iedereen vlotjes online kan? Vraag meer info via www.thesafegroup.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.