Nieuws Limburg Wat u nog niet wist over marketing…

Wat u nog niet wist over marketing…

Wat u nog niet wist over marketing…

Gezien het succes van marketing moeilijk meetbaar is, doen er allerlei theorieën de ronde over welke techniek nu het meest efficiënt is. Er zijn ook regelmatig nieuwe kanalen die worden ingezet om producten en diensten te helpen verkopen. Zo zijn de sociale media, voor wie ze slim gebruikt, uitstekende marketingmiddelen.

mik liveBent u nog mee met de huidige do’s en don’ts in de marketing en communicatie? Om dat te checken, kunnen we u het congres van onze collega’s Made in Kempen warm aanbevelen. Op donderdag 13 maart vindt in Frame 21 in Herentals “Made in Kempen Live, de Marketingeditie” plaats. ‘Grote namen’ als Guillaume Van der Stighelen, Patrick De Pelsmaeker, Lieven Vanlommel of komiek Bert Gabriëls, brengen een informatief en tegelijk ontspannend programma.

Alle info en een inschrijvingsformulier is terug te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.