Nieuws Limburg Watertechniek Teunissen investeert 2,5 miljoen

Watertechniek Teunissen investeert 2,5 miljoen

Watertechniek Teunissen investeert 2,5 miljoen

Met 2 gloednieuwe gebouwen in Overpelt en Hasselt heeft Watertechniek Teunissen de poort naar de toekomst ingebeukt. Er is een totale investering van zo’n 2,5 miljoen euro mee gemoeid. Het bedrijf dat technische oplossingen aanbiedt voor alle mogelijke watertoepassingen, bevestigt hiermee de ambitie om -zoals in de afgelopen 3 jaar- opnieuw een forse groei op te tekenen. “Onze bedrijvengroep Pareco, waartoe Watertechniek Teunissen behoort, is inderdaad recent in een stroomversnelling terechtgekomen,” zegt zaakvoerder Reinier Teunissen. “Ik ben hiermee begonnen op 19-jarige leeftijd en sta dus intussen al 23 jaar in het vak. Het toenemende milieu- en energiebewustzijn van de consument maakt dat wij nu grote stappen voorwaarts kunnen nemen. En aangezien wij altijd mee willen zijn met de meest recente technieken op dat vlak, vindt die consument hier zijn gading.”

De Pareco-groep stelt vandaag zo’n 25 mensen tewerk. Het bedrijf heeft vestigingen in Hasselt, Oud-Turnhout en Overpelt. “Er bestaan ook plannen voor een bijkomde locatie in Arendonk,” besluit Reinier Teunissen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.