Nieuws Limburg Website geeft overzicht van subsidies voor KMO’s

Website geeft overzicht van subsidies voor KMO’s

Website geeft overzicht van subsidies voor KMO’s

Volgens Unizo-Limburg zijn er nog te weinig KMO’s en zelfstandige ondernemers die gebruik maken van subsidies en alternatieve financieringsmogelijkheden, hoewel de mogelijkheden vanuit Europese, federale, Vlaamse en provinciale overheden voor het oprapen liggen. De ondernemersorganisatie lanceert daarom een praktisch overzicht van alle mogelijke subsidies en steunmaatregelen die relevant zijn voor zelfstandige ondernemers en KMO’s. De site www.unizosubsidies.be geeft vooral basisinfo en verwijst door naar sites van instanties zoals Agentschap Ondernemen, PMV, het Participatiefonds, LRM, BAN Vlaanderen, etc.

Bart_Lodewyckx_TP_002.jpg“We willen zo vooral zelfstandige ondernemers en KMO’s de bomen in het subsidiebos tonen en hen laten inzien dat er ook voor hen overheidsmiddelen beschikbaar kunnen zijn,” aldus directeur Bart Lodewyckx. “Bij velen van hen leeft het beeld dat subsidies toch maar weggelegd zijn voor een ‘happy few’-clubje van grote bedrijven, waardoor ze hun kansen niet wagen. Onterecht uiteraard.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.