Nieuws Limburg Wederom vooral bouw en horeca in de falingen

Wederom vooral bouw en horeca in de falingen

Wederom vooral bouw en horeca in de falingen

De rechtbank van Koophandel in Hasselt heeft het faillissement uitgesproken van 3 bedrijven die zelf de boeken hebben neergelegd. Het gaat om het restaurant van Jelle Veld in Hamont-Achel, doe-het-zelf-zaak AKB in Hasselt en schrijnwerkerij BG-Label in Sint-Truiden. Als curatoren werden Paul Odeurs en Daniël Libens uit Sint-Truiden aangesteld. De schuldvorderingen moeten daar ingediend worden voor 19 januari 2013.

En ook in Tongeren werd het lot bezegeld van een aantal ondernemingen, waaronder bouwbedrijf KS Projects uit Hoeselt (curator Toppet-Hoegars), autohandel Beyzade in Genk (zelfde curator), koerierbedrijg De Gaspeldoornhoeve (Meeuwen-Gruitrode), bouwbedrijf Steven Hamel in Genk (ook zelfde curatoren) en doe-het-zelfwinkel RM Bosmans en co uit Dilsen-Stokkem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.