Nieuws Limburg Wedstrijd beloont beste ideeën in agro-sector

Wedstrijd beloont beste ideeën in agro-sector

Wedstrijd beloont beste ideeën in agro-sector

AgroChallenge is een nieuwe competitie waarin op zoek wordt gegaan naar lumineuze ideeën om een nieuwe zaak op te starten in de agrarische sector. De winnaars mogen zich aan een ruim prijzenpakket te goed doen.

Er zijn een aantal categorieën afgebakend waarin de ideeën moeten passen: insecten als voedsel, vis kweken, sensortechnologie én een ruime categorie voor alle andere super-ingevingen.

Een jury van experts, samengesteld door de cluster Agropolis (Kinrooi), zal de beste inzendingen kiezen. De winnaars mogen zich verwachten aan een geldprijs, communicatie-ondersteuning, gratis huisvesting in de Agropolis Incubator en coaching van allerlei zakelijke en landbouwspecialisten. Het doel is om vervolgens in 9 maanden tijd de zaak op de rails te krijgen en de initiatiefnemers op eigen benen te laten staan.

Wie wil deelnemen moet voor 7 september een korte video insturen over zijn idee. De winnaars worden eind september bekendgemaakt en kunnen op 1 oktober aan hun traject van 9 maanden beginnen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.