Nieuws Limburg Weldra in Limburg: uniek wielerevenement voor bedrijven

Weldra in Limburg: uniek wielerevenement voor bedrijven

Weldra in Limburg: uniek wielerevenement voor bedrijven

Netwerken met andere bedrijven, personeelsleden, klanten en leveranciers, en dat alles in een sportief kader. Het blijkt een succesformule die steeds vaker wordt gehanteerd. Zo ook een gloednieuw event, dat op 26 september voor het eerst in Limburg wordt georganiseerd: The Allround Flandrien. Twee Limburgse ondernemers, die tegelijk grote fietsliefhebbers zijn, hebben een unieke happening in elkaar geknutseld waarin sport en business elkaar ontmoeten.

“Op ons evenement draait alles rond fietsen, fun, teambuilding en netwerken,” zegt Walter Martens, één van de initiatiefnemers. “We doen dat met een vernieuwend concept. Bedrijven kunnen teams inschrijven van 4 renners. Die krijgen gedurende een hele dag diverse proeven voorgeschoteld waarin kwaliteiten worden getest als klimmen, sprinten, tijdrijden en kracht. Op die manier kan elke deelnemer testen in welke mate hij een Allround Flandrien is.”

allround flandrien johan museeuwHet event bestaat naast de sportieve proeven, uit een ontbijt, lunch en avondprogramma op en rond Circuit Zolder. Daar kunnen teamgenoten en andere deelnemers de vriendschapsbanden aanhalen. “We mikken op bedrijventeams van wielerliefhebbers,” zegt mede-organisator Peter Lantmeeters. “We willen er geen competitie van maken, maar enige sportieve ambitie is uiteraard welkom. Daarnaast nodigen we ook de wielerlclubs uit om teams af te vaardigen. Voor hen is het immers iets totaal anders dan de toertochten die ze op andere weekends kunnen afwerken.”

Ambassadeur van The Allround Flandrien is niemand minder dan Johan Museeuw. Deze ‘Flandrien van de Eeuw’ zal later het concept ook verder uitdragen naar andere provincies.

Meer info via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.