Nieuws Limburg Wereldprimeur: app om uw ideale matras te kiezen

Wereldprimeur: app om uw ideale matras te kiezen

Wereldprimeur: app om uw ideale matras te kiezen

Veldeman Bedding uit Opglabbeek is een primeur rijker. Als eerste ter wereld heeft het bedrijf een app ontwikkeld om de perfecte matras te kiezen. “Ieder mens is uniek. Van vorm, lengte en gewicht, maar ook van slaaphouding,” weet Marc Veldeman. “De één heeft het snel te koud, de ander transpireert meer. De zoektocht naar een geschikte matras wordt dus al snel een heel technisch verhaal. Vele mensen zien daarom de bomen niet meer door het bos als het op keuze van een juiste matras aankomt.”

VeldemanDaarom ontwikkelde Veldeman Bedding de Velda Smartnite App. “We zijn daarmee op dit moment de enige bedding-firma ter wereld die hiervoor een app aanbiedt aan het grote publiek,” aldus Veldeman. De app is vanaf nu gratis te verkrijgen op de iTunes Store en Google play.

Bovendien beschikt de Smartnite App over een aantal functies voor de verbetering van ander slaapcomfort. Relaxerende muziek om in slaap te vallen en een wekker voor ’s morgens maken het verhaal compleet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.