Nieuws Limburg Wereldprimeur uit Hasselt: ontwerp zelf uw hemden

Wereldprimeur uit Hasselt: ontwerp zelf uw hemden

Wereldprimeur uit Hasselt: ontwerp zelf uw hemden

Bivolino, de digitale leverancier van hemden op maat uit Hasselt, gaat zijn platform ook openstellen voor creatieve klanten en ontwerpers. “Klanten die wat verstand en vooral goesting hebben om hun eigen ontwerp te maken, kunnen via ons digitaal platform hun eigen hemden laten produceren en verkopen”, zegt Michel Byvoet van Bivolino.

Een wereldprimeur, aldus Byvoet. “De klanten kunnen de verkoop van hun ontwerpen tegelijk boosten via de sociale media.”

Michel Byvoet is de Limburgse pionier op het vlak van e-commerce. Verkoop van hemden via het internet is niks nieuws meer, maar hij doet het al 20 jaar. Bivolino heeft één grote troef: het produceert en verkoopt alleen hemden op maat. De hemden worden binnen de twee weken geproduceerd en bij de klant geleverd.

Bivolino.com lanceert ondertussen ook een nieuwe webshop. Via dat platform kunnen nu ook creatieve klanten, artiesten en influencers hun eigen creaties aanmaken via de 3D-configurator, en hun ontwerpen laten opnemen in de hemdengalerij van Bivolino. “Onze designer-klanten kunnen via ons platform ook hun hemden verkopen. Zij verdienen daarbij vijf procent op de door hen gerealiseerde verkoop. En uiteraard kunnen ze hun verkoop boosten via Instagram of de andere sociale media. Op die manier zorgen we voor een win-winrelatie: het is goed voor de platformverkopers én voor Bivolino”, zegt Michel Byvoet.

Om het helemaal cool te doen klinken: Bivolino.com evolueert zo van een B2C-webshop tot een B2C2C-webplatform.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.