Nieuws Limburg Wereldspeler gaat diensten van Youston verkopen

Wereldspeler gaat diensten van Youston verkopen

Wereldspeler gaat diensten van Youston verkopen

Konica Minolta gaat actief de diensten van het Genkse bedrijf Youston aanbieden. De procedure van scanning, archivering en zoeken in documenten, die Youston ontwikkeld heeft, wordt standaard opgenomen in het aanbod van Konica Minolta. Voor Youston betekent het een aanzienlijke stijging in volume en omzet.

“Konica Minolta opteerde niet alleen voor Youston vanwege zijn Belgische, ambitieuze en flexibele karakter, maar ook omdat zij het meest competitieve en breedste dienstenaanbod in de markt hebben”, zegt Xavier Biermez, Managing Director van Konica Minolta in België en Nederland. “Voortaan stellen we beiden de diensten van elkaar voor aan de klanten, zodat we een totaalaanbod kunnen bieden. We vullen elkaar uitstekend aan.”

Dat vindt ook Pieter Vansyghel, CEO van Youston: “Door samen de markt te benaderen zorgen we voor een kostenverlaging en een efficiëntieverhoging bij onze klanten. Iedereen vaart dus wel bij deze totaaloplossingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.