Nieuws Limburg White Light investeert na overwinnen dipje

White Light investeert na overwinnen dipje

White Light investeert na overwinnen dipje

White Light, het Genkse bedrijf dat gespecialiseerd is in prints op groot formaat, heeft zo’n 300.000 euro geïnvesteerd in een installatie die niet alleen de kwaliteit van de prints moet verbeteren, maar ook de verwerking van het product. Het is de tweede investering in twee jaar tijd waarmee White Light zich beter wil profileren in de markt.

Foto WL 1“We zijn op dit moment volledig geautomatiseerd,” zegt directeur Marcel Engelen. “We hebben een mindere periode gekend, maar kijken nu uit naar een groeiperiode. In die zin zouden we ook willen uitbreiden. Op welke manier dat zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Met de stad Genk onderhandelen we over het terrein waarop we ons nu bevinden. We zullen zien wat mogelijk is. Die uitbreiding kan op termijn alleszins leiden tot extra aanwervingen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.