Nieuws Limburg White Light pimpt boot tot knappe expo

White Light pimpt boot tot knappe expo

White Light pimpt boot tot knappe expo

Een eenvoudige opdracht was het zeker niet: White Light in Genk heeft in opdracht van De Scheepvaart een duwboot van 70 meter onherkenbaar omgevormd tot een moderne expositieruimte met hippe loungebar. En dat op 3 maanden tijd.

bootwhitelight2De boot dient om de 75ste verjaardag van het Albertkanaal te vieren. Bezoekers kunnen er naar een tentoonstelling kijken over onder meer het uitgraven van het kanaal. White Light zorgde voor het concept en de uitvoering van een interactieve kwis, een multimediapresentatie, displays, enzovoort. Er is ook een moderne brasserie met terras aan boord, die het bedrijf van Marcel Engelen van nul heeft uitgewerkt.

boot whitelight1Tot half juni vaart de tentoonstellingsboot op het Albertkanaal tussen Antwerpen en Vroenhoven. Info over aanlegplaatsen en bezoeken is te vinden op deze site.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.