Nieuws Limburg White Light zet nieuwe stek van 2 miljoen in Genk

White Light zet nieuwe stek van 2 miljoen in Genk

White Light zet nieuwe stek van 2 miljoen in Genk

Deze zomer al willen Lieven en Marcel Engelen van White Light de opening vieren van hun nieuwbouw op C-Mine in Genk. Er wordt 2 miljoen geïnvesteerd, zowel in stenen als machines. De oppervlakte van 3.745 m2 is een verdrievoudiging vergeleken met de oude site aan de Weg naar As, die is verkocht aan Som Projects om er 20 appartementen op te bouwen.

De verhuizing heeft te maken met ambitie. “We zijn al het innovatiefste bedrijf in het printen op groot formaat en willen deze positie op nationaal vlak verstevigen”, aldus Lieven Engelen. “In ons nieuw gebouw krijgen we de ruimte om onze toekomstplannen te realiseren. Het team is heel enthousiast om stappen voorwaarts te zetten.”

Het gebouw bestaat uit productieruimte, kantoren én een showroom van 440 m2. Er zullen toepassingen getoond worden in printwerk op groot formaat, decoratieve sign-oplossingen, led-lichtbakken en akoestische producten.

De gelegenheid wordt aangegrepen om ook het machinepark uit te breiden. “Daarbij hebben we veel aandacht voor de vermindering van de ecologische voetafdruk”, aldus nog Lieven Engelen.
Het doel is om de werken klaar te hebben in de zomermaanden. Een uitbreiding van het personeelsbestand wordt eveneens vooropgesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.