Nieuws Limburg Wie brengt fris water naar Provinciehuis?

Wie brengt fris water naar Provinciehuis?

Wie brengt fris water naar Provinciehuis?

Nu de zon overvloedig aanwezig is, hebben de ambtenaren in het ‘glazen’ Provinciehuis dorst… Althans, er werd een openbare aanbesteding uitgeschreven voor het leveren van waterautomaten. Wie zich geroepen voelt om een offerte in te dienen, heeft nog tijd tot 6 juli. Andere interessante aanbestedingen vind je overigens ook op deze website. Hiervoor kan je klikken op deze link. Met de zoekfunctie in de achterliggende website E-Notification, kan je meer gericht naar openbare tenders op zoek gaan.

Enkele weken geleden publiceerden we overigens een vergissing op deze site, die we bij deze willen rechtzetten: het is niet de intercommunale Infrax die op zoek is naar een nieuw sociaal secretariaat, maar wel de Intercommunale voor Gehandicapten Limburg. Het gaat over de loonberekening en het personeelsbeheer voor zo’n 650 werknemers. Op 14/6 moeten de kandidaten hun dossier ingeleverd hebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.