Nieuws Limburg Wie communiceert als beste met de pers?

Wie communiceert als beste met de pers?

Wie communiceert als beste met de pers?

Voka Limburg heeft 4 genomineerden bekendgemaakt die in aanmerking komen om de jaarlijkse persprijs te winnen. Het gaat om een unieke onderscheiding, die organisaties bekroont omwille van hun proactieve communicatie naar het grote publiek.

gijbels persprijs 2014Als eindlaureaten werden 2 bedrijven en 2 instanties naar voor geschoven door de jury. Deusjevoo uit Genk, de decor- en interieurbouwers onder leiding van Jo Peters, staat als eerste op het alfabetische lijstje. Mobile Vikings, de alternatieve telecomoperator uit Hasselt van Frank Bekkers en Hans Similon, is de tweede kanshebber. Stad Genk is de derde in het rijtje. Zij werden, net als Mobile Vikings, vorig jaar ook al eerder genomineerd. UHasselt, die de vierde nominatie in de wacht sleept, mag zich ook nu al een winnaar noemen.

Tijdens de Dag van de Marketing, volgende week donderdag, wordt de eindlaureaat bekendgemaakt. Dan weten we wie Mathieu Gijbels zal opvolgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.