Nieuws Limburg Wie doet mee: 1 euro per Limburgse werknemer?

Wie doet mee: 1 euro per Limburgse werknemer?

Wie doet mee: 1 euro per Limburgse werknemer?

Het moet voor ieder bedrijf eigenlijk ‘peanuts’ zijn om per werknemer 1 euro vrij te maken. Daarom roept Voka Limburg alle leden op om minstens dat bedrag te doneren aan Een Hart voor Limburg. Ieder1, zo heet de actie die nog loopt tot 12 september.

“Het gaat goed met onze economie, en daar genieten zowel werkgevers als werknemers van”, aldus Johann Leten van Voka Limburg. “Desondanks zijn er toch heel wat kinderen die door de mazen van het welvaartssysteem vallen. Het is voor hen dat we een extra inspanning moeten doen.”

Concreet roept Voka Limburg de 3.000 leden op om een bijdrage te doen die minstens 1 euro per werknemer bedraagt. Ze krijgen hiervoor allemaal een spaarpot en affiche toegestuurd. “Ze kunnen de medewerkers sensibiliseren om elk een euro te sponsoren en/of zelf een bedrag hiervoor vrij te maken”, aldus nog Johann Leten.

Bedrijven die de actie ondersteunen worden in de kijker gezet via de sociale mediakanalen. Op 12 september wordt de totaalsom bekendgemaakt tijdens een slotevent.

De actie loopt nog tot 12 september. Op die dag wordt alles opgeteld….en zal het totaalbedrag worden bekendgemaakt tijdens het slotevent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.