Nieuws Limburg Wie kan kleedkamer van KRC kuisen?

Wie kan kleedkamer van KRC kuisen?

Wie kan kleedkamer van KRC kuisen?

De modder van Maehle, de enkeltape van Thorstvedt en de Isostar van Ito: iemand moet het allemaal opruimen als KRC Genk op een bezoekend veld de 3 punten is gaan meegraaien… Voor die taak werft de club de allereerste Chief Cleaning Officer van ons land aan. Itzu Cleaning, dat trouwens zelf de aanval op Nederland heeft ingezet, vat de zoektocht voor KRC aan.

KRC Genk heeft alvast enkele goede voornemens gemaakt voor komende seizoen: in samenwerking met Itzu Select & Itzu Cleaning werft de club een Chief Cleaning Officer aan. Die wordt ingezet bij de verplaatsingen van KRC om de gebruikte kleedkamers en het bezoekende supportersvak te reinigen.

“Als we op verplaatsing spelen, doen we er alles aan om het stadion van de gastheer netjes achter te laten”, zegt Stephan Poelmans, commercieel directeur bij KRC Genk. “Dat geldt zowel voor onze supporters als voor onze spelers. Sinds de uitbraak van het coronavirus wint hygiëne alleen maar aan belang. Onze nieuwe Chief Cleaning Officer kuist en ontsmet de bezoekende kleedkamer en is – zodra supporters weer toegelaten zijn – verantwoordelijk voor de opruim van het uitvak.”

“Op deze manier deel uitmaken van KRC Genk, dat is ongetwijfeld een droom van heel wat supporters”, zegt Luc Lormans, CEO bij Itzu Cleaning. “Bovendien gaat het om een betaalde job, die je perfect te combineren is met een andere baan in hoofdberoep.”

Nederland

Itzu Cleaning zelf groeit intussen als kool. Lormans en co hebben nu hun zinnen gezet op de ontginning van de Nederlandse markt. Daarvoor werd in Breda een nieuwe kantoor geopend, dat geleid zal worden door twee verse krachten: Operations Manager Vahista Dawood (foto) en Sales Manager René Bakker. Zij zullen hun pijlen in eerste instantie richten op schoonmaakopdrachten voor de voedselverwerkende sector. In ons land heeft het bedrijf al veel expertise in deze branche, met klanten als Farm Frites, Lutosa, Mora, Belorta en Greenyard.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.