Nieuws Limburg Wie wil exportprijzen in de wacht slepen?

Wie wil exportprijzen in de wacht slepen?

Wie wil exportprijzen in de wacht slepen?

De deadline van 20 augustus nadert snel… Wil uw bedrijf met één van de drie Limburgse exportprijzen aan de haal gaan, dient u nog snel uw kandidatuur in te dienen via deze website.

Traditioneel reikt Voka Limburg in 3 categorieën de Limburgse Exportprijs uit: Kleine ondernemingen (<50 werknemers en <10 miljoen omzet), zoals de winnaars van vorige edities: Zappware (2015), Clavis Media (2016) en Tribù (2017).Bij de middelgrote en grote bedrijven (>10 miljoen omzet) gingen eerder met de hoofdprijs aan de haal: Vandersanden (2015), Datwyler Pharma Packaging Belgium (2016) en AR Metallizing (2017). Tot slot is er een prijs voor een ‘Born Global’, met name een bedrijf dat binnen 2 jaar na opstart de strategische keuze voor de export maakt. Vorige winnaars daar zijn Viata (2016) en Indigo Care (2017).

Wie op één van deze lijstjes wil prijken, kan zich dus nog melden tot 20 augustus. De uitreiking vindt plaats op 1 oktober.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken, Maasmechelen
Lanaken

Meers neemt Gebroeders Crijns over

Na jaren van intense samenwerking gaat logistiek- en transportbedrijf Gebroeders Crijns uit Maasmechelen deel uitmaken van Meers Transport uit Lanaken.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.