Wie wil leveren bij Jo mag op date komen

Om inspiratie op te doen en nieuwe leveranciers te leren kennen die met baanbrekende dingen bezig zijn. Daarom organiseert decor- en interieurbouwer Deusjevoo uit Genk een speeddate, waarop nieuwe kandidaat-leveranciers zich mogen komen voorstellen. Een omgekeerde beurs, zeg maar.

"We zijn ervoor gekend dat we soms averechts werken", zegt CEO Jo Peters. "Bovendien houden we ook van efficiëntie. Dat samen maakt dat we regelmatig onze werking evalueren en heruitvinden. Zo is ook het nieuwe initiatief gegroeid om een 'suppliers day' te houden. Het gaat concreet om een speeddate waarop we potentiële leveranciers uitnodigen. Ze kunnen zich inschrijven om zichzelf 25 minuten te pitchen bij ons team van designers en technici. We zijn er zeker van dat er zo producten en diensten naar voor komen die ons van de sokken blazen en waarmee we direct mee aan de slag kunnen. We denken aan nieuwe materialen, structuren, patronen, innovatieve designs en andere geweldige vondsten om onze creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Een echte win-win dus als we naar een fijne samenwerking kunnen evolueren."

Meer concreet vinden de dates plaats op 17 mei in Genk. Leveranciers die zich willen inschrijven kunnen daarvoor terecht op deze link.