Nieuws Limburg Wie wint? Hr-manager van Kumpen, Marlux of Wit-Gele Kruis?

Wie wint? Hr-manager van Kumpen, Marlux of Wit-Gele Kruis?

Wie wint? Hr-manager van Kumpen, Marlux of Wit-Gele Kruis?

Op dinsdag 21 oktober, tijdens de Dag van de HRM, kiest Voka Limburg de nieuwe provinciale hr-manager van het jaar. De genomineerden voor deze prijs zijn inmiddels bekend: de strijd gaat tussen Kristel Ignoul van Marlux, Marco Inglese van Kumpen en Ingrid Vanweert van Wit-Gele Kruis Limburg.

Kristel Ignoul* Kristel Ignoul is HR Director bij Marlux in Tessenderlo. Het bedrijf maakt deel uit van de Ierse multinational CRH en maakt betonproducten zoals klinkers, tegels, regenwater- en afscheidingsputten. Er werken 425 mensen, die Kristel op haar eigenzinnige manier begeleidt.

marco inglese* De tweede kanshebber is Marco Inglese, personeeldirecteur bij Kumpen. Dit is een gekende bouwonderneming uit Hasselt, die actief is in diverse facetten van het bouwproces, zoals woningbouw, infrastructuurwerken, renovatie, vastgoedontwikkeling, enzovoort. Marco Inglese voert het hr-beleid over 424 mensen, dus ééntje minder dan zijn collega bij Marlux.

pb140918 Ingrid Vanweert*Tot slot is ook Ingrid Vanweert genomineerd. Zij is Directeur Personeel en Organisatie bij het Wit-Gele Kruis in Limburg. Deze organisatie heeft haar hoofdzetel in Genk en beschikt over 29 afdelingen in de provincie. Momenteel werken er zo’n 1.650 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.