Nieuws Limburg Wie wordt het: Baillien, Impermo of Metrotile?

Wie wordt het: Baillien, Impermo of Metrotile?

Wie wordt het: Baillien, Impermo of Metrotile?

Wie wordt de KMO Laureaat 2014 in Limburg? Hoe moet ik dat nu weten, horen wij u denken… Wel: u kan alvast een gokje wagen op één van de 3 genomineerden die Unizo-Limburg zopas bekendgemaakt heeft. Het zal op 9 oktober in het vernieuwde Kaai 16 (van Yanina Wickmayer) een strijd worden tussen Baillien uit Maasmechelen (Jan Baillien), Impermo uit Sint-Truiden (familie Stultjens) en Metrotile uit Tongeren (Sergio Canini). Zij bleven over na een screening door EY (voorheen Ernst & Young) en een provinciale jury. Het grote publiek kan alvast een stem uitbrengen via deze link.

Karel PaesmansOp hetzelfde event zal ook de meest beloftevolle kmo van Limburg worden bekroond. En ook in die categorie werden er 3 finalisten geselecteerd: Het Ramenhuis (Paul Roosen en Stefan Poelmans), Fruitsnacks (Karel Paesmans, zie foto) en Xtreme Internet Solutions (Tom Hendrix) zijn de overgebleven kanshebbers.

Bart Lodewyckx, directeur van Unizo-Limburg, legt het doel van deze prijs uit: “Limburg is een echte kmo-provincie. We willen dan ook deze vorm van zelfstandig ondernemen stimuleren en inspireren. Tegelijk benadrukken we de essentiële rol van kmo’s. In heel het land zorgen zij voor maar liefst 69 procent van de tewerkstelling. Dat is vele malen meer dan Ford Genk.”

Inschrijven voor de Award Night kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.