Nieuws Limburg Wie wordt het: Paesmans, Stinissen of van Otterloo?

Wie wordt het: Paesmans, Stinissen of van Otterloo?

Wie wordt het: Paesmans, Stinissen of van Otterloo?

Naar jaarlijkse gewoonte reikt Voka Limburg tijdens de jaarvergadering de Ondernemersprijs Herman Dessers uit. De genomineerden dit jaar zijn Karel Paesmans van Fruitsnacks (Nieuwerkerken), Piet Stinissen van LifeTech Limburg (Diepenbeek) en Cor van Otterloo van Punch Powertrain (Sint-Truiden). Wie uiteindelijk bekroond wordt, weten we op 13 juni bij de uitreiking in het Thor Park in Waterschei.

De Ondernemersprijs Herman Dessers, vernoemd naar de ere-directeur die bijna 42 jaar aan het hoofd stond van de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg, wordt uitgereikt aan een Limburger, een Limburgs bedrijf, een vereniging, instelling of groep die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied een opmerkelijke prestatie heeft geleverd. Vorig jaar mocht Jean Biesmans van Tectum Group de prijs in ontvangst nemen.

Karel Paesmanspiet stinissenCor van Otterloo

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.