Nieuws Limburg Wie wordt het: Soma, Esma of Architectuur Depot?

Wie wordt het: Soma, Esma of Architectuur Depot?

Wie wordt het: Soma, Esma of Architectuur Depot?

Op zondag 26 januari 2014 moet duidelijk worden wie de eerste “Mosa-saurus” uitgereikt krijgt. De wat? Het is een nieuwe prijs die door de lokale Unizo-vereniging in het leven wordt geroepen voor de meest verdienstelijke Maasmechelse ondernemer. “De naam Mosasaurus is een knipoog naar het Maaslandse verleden, maar duidt ook op de volharding die een ondernemer moet bezitten om zijn zaak uit te bouwen,” zegt voorzitter Guy Didden. “De Mosasaurus, de plaatselijke dinosaurus, begint net als een ondernemer als een klein, kwetsbaar wezentje aan de lange en gevaarlijke tocht des levens. Uiteindelijk groeit hij uit tot een groot en sterk monster dat is opgewassen tegen de meeste gevaren…”

jury mosasaurus maasmechelenEen jury bestaande uit de meest vooraanstaande leden van de Maasmechelse ondernemerswereld, heeft uit de ingezonden bedrijven 3 genomineerden gekozen. De keuze viel op Soma, Architectuur Depot en Esma:

Soma is een voedingswinkel waar warme ervaring in een vertrouwde omgeving wordt aangeboden.

Architectuur Depot is op enkele jaren gegroeid van een eenmanszaak tot een multidisciplinair kantoor voor bouwontwerpen, interieurinrichting en design.

Esma tot slot, is een internationaal metaalbedrijf met een innovatief karakter, én met oog voor sociaal engagement in het plaatselijk onderwijs.

“Hoe verschillend de genomineerden ook zijn, ze hebben één ding gemeenschappelijk. Ze zijn allen ‘monsters’ in hun eigen domein, net zoals onze mosasaurus,” wil Didden de beeldspraak niet lossen. “Met zulke genomineerden kan de uiteindelijke winnaar alleen maar een ijzersterke ambassadeur van de Maasmechelse economie worden, en onze gemeente mee op de kaart zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.