Nieuws Limburg Wie wordt Management Assistant van het jaar?

Wie wordt Management Assistant van het jaar?

Wie wordt Management Assistant van het jaar?

Waar is de tijd dat een Management Assistant nog een ‘secretaresse’ werd genoemd? Lang vervlogen… Niemand twijfelt immers vandaag aan de centrale rol die een Management Assistant in het bedrijf vervult. Vandaar dat Voka Limburg die sleutelpositie de verdiende lof wil toezwaaien en uit de doelgroep de meest verdienstelijke op het ereschavot wil plaatsen. Na een bloedstollende selectieronde hebben 4 dames (!) het alvast tot de finale geschopt. Diana Rennen (Amcor Flexibles), Eliane Daenen (Sint Trudo Ziekenhuis), Laura Geladi (ACP Belgium NV) en Laura Lioi (Gielen Trading BVBA) mogen onder elkaar uitvechten wie op 16 april met de hoofdprijs aan de haal gaat. De uitreiking vormt de ‘grand finale’ van de Management Assistant Day die Voka Limburg in het Holiday Inn Hotel in Hasselt organiseert. Staat daar onder meer op het programma: een initiatie geurmarketing. Je weet nooit voor wat het goed is!

foto Managment Assistants

Een jury bestaande uit kenners als Johann Leten (gedelegeerd bestuurder Voka Limburg), Debbie Mucke (voorzitter MA-netwerk), Christel Linsen (secretaris MA-netwerk), Kim Plevoets (UC Leuven-Limburg), Brigitte Remels (PXL) en Kristien Rogiers (Inpare) zullen het verdict vellen. Het tromgeroffel kan nu aanvangen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.