Nieuws Limburg Wim Bijnens boekt succes in Nederland

Wim Bijnens boekt succes in Nederland

Wim Bijnens boekt succes in Nederland

Enne? Hoe zou het zijn met Wim Bijnens, de voormalige manager van Cegeka, Host-IT en PKF Consultants? Goed zo blijkt, want als algemeen directeur van IT-dienstverlener Enne Solutions in Roermond heeft hij zopas een fusie afgesloten met IP2 Internet uit Amsterdam.
“Waar wij gespecialiseerd zijn in ‘cloud computing’ (waarbij data niet op je harde schijf maar extern ‘in de wolken’ worden gehost), heeft IP2 Internet een uitstekende reputatie opgebouwd als datacenter voor diensten zoals hosting en access,” legt Wim Bijnens uit. “Doordat we nu ook een datacenter in Amsterdam hebben, biedt dat oneindig veel nieuwe kansen, want Amsterdam is het hart van het Europese internetverkeer.” De nieuwe groep, die trouwens onder de naam Enne Solutions zal verdergaan, telt nu 18 medewerkers, waaronder 2 Belgen. Naast Amsterdam en Roermond is er ook nog een kantoor in Hasselt.

“De zaken gaan dus goed,” bevestigt Wim Bijnens. “We tellen amper 2 jaar na de oprichting al zo’n 2000 klanten, waarvan Mobistar de grootste is. Voor hen verzorgen we het platform van hun digitale TV-oplossing, meer bepaald de koppeling met Twitter, Facebook, enzovoort.” Nog geen redenen dus om te denken dat de broer van LRM-baas Stijn Bijnens spoedig terug aan deze kant van de grens zal opduiken…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.