Nieuws Limburg Winkelen bij partners voor gratis internet en belminuten

Winkelen bij partners voor gratis internet en belminuten

Winkelen bij partners voor gratis internet en belminuten

Klanten van de Hasseltse telefoonoperator Mobile Vikings kunnen voortaan gratis bel- en internetminuten of sms’jes verzamelen door hun aankopen te doen bij partnerorganisaties. CEO Frank Bekkers maakte dinsdag bekend dat zijn bedrijf hiervoor deals heeft afgesloten met onder meer Uber, Zalando, Deezer, Coolblue, CheapTickets.be, Mamzel, Viata en Sony Music. Andere grote jongens zitten in de pijplijn. “Vandaag zijn we de gastheer van een hechte community van tevreden leden, die ons volgen door dik en dun,” zegt Bekkers. “Daarmee betekenen we iets voor mogelijke partners. Veel dynamische bedrijven zijn zelf vragende partij om voordelen toe te kennen als ze daarmee hun klantenbasis kunnen uitbreiden. Het is een duidelijke win-win die het verschil kan maken.”

Frank Bekkers van Mobile Vikings 346485“Elke aankoop geeft onze Vikings recht op korting als bevoorrechte klant, in de vorm van Vikingpunten. Die kunnen ze gebruiken als een herlading. Je hoeft jezelf echt niet dubbel te plooien om al snel een maand gratis te bellen, sms’en en surfen, en met het toenemend aantal partners zal dat almaar makkelijker worden. Voor de Viking brengt het geen verplichtingen mee: hij kan deze boot ook gewoon aan zich voorbij laten gaan.”

Daarnaast werken de Vikings ook nauw samen met zusterbedrijf CityLife (in joint venture met KBC). Zij bouwen een concept uit met lokale handelaars (voorlopig alleen nog maar in Leuven), waarbij de aankoop van een koffie of broodje ook voordelen oplevert, zoals gratis belminuten. Het is de bedoeling om deze formule ook naar steden als Hasselt over te brengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.