Ondernemen-versterkt-Limburg-300×230-1

Winnaar bekend van Ondernemen Versterkt Limburg

Werkgeversorganisatie VKW Limburg heeft de campagne om het ondernemerschap positief in de kijker te plaatsen, afgesloten met de prijsuitreiking van een grootschalige wedstrijd. Maar liefst 5000 deelnemers waagden een kans op de website Ondenemen Versterkt Limburg om een reischeque van 2000 euro in de wacht te slepen. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar Daria Jasinska, een 19-jarige studente. Daarnaast wonnen ook 32 mensen een wellness-arrangement.

VKW Limburg is heel blij met de respons op de campagne, die zeker haar effect niet heeft gemist. Zo lokte de website 15.000 bezoekers en waren de affiches erg visibel in het straatbeeld, onder meer op de bussen van De Lijn. Meer dan 225 Limburgse bedrijven ondersteunden de campagne met een financieel engagement en ontvingen met fierheid het ‘Ondernemen versterkt Limburg’-label. VKW Limburg plant zeker nog vervolgacties.
[caption id="attachment_6529" align="alignleft" width="300" caption=" v.l.n.r.: Gert Schreurs, communicatiemanager VKW Limburg en coördinator van de campagne, winnares Daria Jasinska, Beatrijs Croes, kantoorhoofd Alk Reizen."][/caption]